PSIQUIATRIA BARCELONA

És el servei que ofereix Luis Miguel Martín doctor en medicina i especialista en psiquiatria. La raó de ser de la consulta és atendre, orientar i tractar a les persones amb problemes de salut mental. Les consultes poden ser motivades per problemes emocionals o bé per símptomes que obeeixen a trastorns aguts o crònics. De vegades les consultes també seran motivades per situacions d’estrès que provoquen reaccions desadaptatives. Altre servei que s’ofereix és l’assistència a les famílies que conviuen amb pacients amb trastorn mental o altres problemes de salut física d’evolució crònica.

Veure més  →

Pacients

Es realitza atenció directa al pacient, amb l’objectiu de millorar la salut mental abordant tots els problemes psicològics i psiquiàtrics de l’especialitat. En funció del diagnòstic del trastorn o de la situació realitzem diferents intervencions individualitzant el pla de tractament.

Veure més  →

Famílies

Orientació a famílies consultants, a les persones en enfortir la seva capacitat de decisió i orientació per millorar situacions de conflicte o que estan en un “bloqueig” i no avancen.

Veure més  →

Tipus d’intervencions

  • Avaluació diagnòstica i diagnostic diferencial
  • Estabilització Clinica dels simptomes principals
  • Orientació i seguiment en el funcionament diari
  • Resolució de problemes, psicoeducació, motivació per al canvi, maneig adequat i precís de psicofàrmacs
Veure més  →