21/08/2016

Fes-ho!, intenta-ho!

Fes-ho!, intenta-ho!

Estem en període vacacional, el desitjat estiu o millor dit les desitjades vacances ( encara que no tots les poden gaudir).

Per aquesta raó en aquesta notícia em permeto ser un una mica “informal” inspirant-me en el títol d'una cançó “Do It Try it” del grup M83.

L'estiu, les vacances, el prendre distància de la nostra rutina diària pot ser un exercici útil per situar-nos fora del nostre escenari habitual. Prendre una altra perspectiva del nostre entorn i de nosaltres mateixos.

És un bon moment per revisar com està la nostra “ capsa de recursos “.
Fer una petita mirada interior i veure com están les nostres fortaleses i les nostres febleses. Acceptar els nostres canvis emocionals, donar valor, sentir i gaudir de tot el nostre i el que ens envolta i veure com millorar les nostres habilitats i estratègies (els nostres recursos). De manera que és important construir altres rutines per a la nostra tornada i marcar-nos metes per fer i provar de fer coses noves o no tan noves ( que haviem deixat de fer).

Volta a la rutina que significa no estar pitjor o insatisfet si no gaudir del nostre dia a dia i tenir moments o espais on ens puguem distanciar per recuperar aquest equilibri que de vegades pensem que hem trencat al no aceptar i tolerar el “malestar natural”.

Des de Psiquiatriabarcelona et proposem que revisis la teva “ caixa d'eines” i la “ordenis”, que no t'oblidis dels teus exercicis, com el pilates, l' esport o el moment de relaxació, la lectura, la música de tot allò que ens permet connectar amb el present i ens permeti “navegar en el mar” hi hagi mar serena o hi hagi onatge intens.

I la recomanació musical, el tema titulat Operator molt de to estiuenc i bailable, de Lapsley cantant Indi/ Pop /Electrònica britànica.